Tänään alkoi työt talviloman jälkeen. En ehtinyt mineillä yhtään uutta, mutta nappasin pari kuvaa aiemmin tekemistäni massaherkuista.

430443.jpg

Kuvassa itse punomani korit (materiaalina paperinaru). Toisessa korissa porkkanoita ja tuolilla olevassa korissa omenia ja appelssiineja. Pöydällä purjoja, tomaatteja, salaattia ja kukkakaalia. Kaikki ruoat muovailtu Fimosta.

430445.jpg

Olohuoneen pöytä on katettu tupareita varten. Kattaus on aseteltu virkkaamalleni pitsiliinalle (koukku nro 0,75 ja lankana ompelulanka). Pöytää koristaa itsetehty kukkakimppu. Ruusut on ostettu Tiimarista, lisäksi mukana aitoa sypressiä joulukukka-asetelmasta, mustikanvarpua, tekokukan heteitä ja "pesänä" ympärillä meriheinää. Maljakko on askarreltu läpinäkyvästä kynänkorkista ja napista. Kaikki lautaset on muovailtu itsekovettuvasta massasta. Soikea lautanen unelmatortun alla on lisäksi maalattu vasaralakalla. Kakku, kääretorttu ja lakut on muovailtu Fimosta. Kakun mansikoita on lisäksi paiston jälkeen raikastettu syvänpunaisella kynsilakalla. Servettijoutsenet taitteli kummipoikani, joka harrastaa origamia. Pöydän alla olevan maton ompelin pikkutilkuista. Pöydän rakensi valmiista sorvatuista Eurominin portaan pylväistä, joita mieheni hiukan sahasi lyhyemmiksi. Pöydän pinta on viilutettua konepahvia ja pintakäsittelynä koko pöydällä on Osmo-vaha väri Mahonki. Tällaista tänään. Seuraavaksi pitäisi saada keittiöön puuhella ja huuva, mutta täytyy ensi tehdä "oikeita" eli palkkatyötä.