On jälleen vierähtänyt ikuisuus blogin päivityksestä. Asia korjaantuu kenties vain hetkeksi, mutta tässä tämän kesän minisatoa muutamin kuvin. Kesäkuun alkupuolella kävimme mieheni kanssa Raisiossa autonostoreissulla ja Forssa osuu mukavasti matkan varrelle. Nukkekoti ja lelu on ehdoton käyntikohde. Sieltä oli pakko ostaa jälleen jotain pientä.

1730819.jpg

Puhelin on tarpeellinen kapistus joka perheessä, niin Mininkulmassakin. Ja kunnon puhelin löytyikin, ei mitään onnetonta nykyajan kännykkää.

1730821.jpg

Keittiöön on jo kauan kaivattu kahvimyllyä, mutta sopivaa ei ollut tullut vastaan. Nytpä tuli ja Mininkulman naisväki voi keittää kahvit vastajauhetuista kahvipavuista. Kylläpä kelpaa, kun vain vielä saisi myllyn seinään kiinnitettyä :)

1730822.jpg

Laseja ja maustepurkkeja ostin myös, mutta kameran mokoma ei halunnut tarkentaa läpinäkyviin esineisiin :(

1730825.jpg

Lempäälän Ideaparkissa pistäydyin ennen juhannusta ja sieltä ostin kylpyhuoneeseen tarpeellisia hajuvesiä ym. kosmetiikkaa. Purkit vaativat vielä pikkuisen tuunausta, kun vaaleanpunainen ei oikein istu talon kylpyhuoneen väritykseen.

1730826.jpg

Juhannuksena minulla olikin joulu. Kummityttöni oli vieraillut äitinsä kanssa Pariisissa ja sieltä matkalta sain tuliaisiksi: kattiloita ja pannuja, puisia leivontavälineitä seinätelineessä, pienen nallen sekä käsityöliikkeeseen kangaspakkoja, nappeja, mittanauhan ja sakset. Kiitos!

1730828.jpg

Kummityttö jäi meille kesähoitoon muutamaksi viikoksi ja saimme sentään hiukan mineiltyäkin eli leivoimme taikataikinasta kaikenlaista. Kuvassa ylhäällä lettuja ja croisantteja, vasemmalla munkkirinkilöitä ja sämpylöitä, keskellä patonkeja, oikealla pikkupullia. Paistettu on, mutta viimeistely puuttuu. No, kaikki aikanaan. Värit ja sokerit sipaistaan pintaan toivottavasti vielä kesän aikana. Mutta ensin nautitaan kukista...

1730880.jpg