Majakan rakentaminen on ollut vähän tauolla, kun olen joutunut tappelemaan kaikenlaisten viranomaisbyrokraattejen kanssa ihan muissa kuin majakan rakennuspiirrustusasioissa. Eipä siis ole ollut aikaa ja voimia majakkaan. Olen silti saanut kaksi ihanaa tunnustusta, jotka nyt koitan liittää tähän postaukseen (en ole koskaan ennen tehnyt tätä).

Tällaisen tunnustuksen sain Maijalta. Kiitos tuhannesti! On ollut mukava lukea kommenttejasi majakan eri vaiheissa ;)

fabby_blog

Lisäksi kiitos Lotelle tästä tunnustuksesta. Lotelta sain tunnustuksen mukana tehtävän, jossa piti listata viisi addiktoivaa asiaa. Vaikeaa...

1. Nukkisblogien seuraaminen ihan ehdottomasti. Aloitan aamuni surffaamalla suosikkiblogini ja samoin teen illalla ennen koneen sammuttamista.

2. Kahvi, jota juon aivan liikaa joka päivä :)

3. Ystävät, joita onnekseni olen saanut useita.

4. Tekstarit, ja se näkyy puhelinlaskussa.

5. Viides onkin vaikea keksiä... addiktiosta en tiedä, mutta perhe on ihan älyttömän tärkeä asia elämässäni, vaikka joskus sitä unohtuu pitämään itsestään selvyytenä.

En osaa pistää blogeja sellaiseen järjestykseen, että jatkaisin tunnustuskierrosta. Viime aikoina blogiani on seurattu ahkerasti. Kiitos teille kaikille, jotka sivuillani vierailette ja erityisesti teille, jotka jätätte kommentteja. Haluan antaa molemmat saamani tunnustukset Teille :D