Viime vuonna joulun välipäivinä aloitin nukkekotini rakentamisen. Alkuvaiheista tuli otettua kuviakin. En ole niitä vielä blogissa esitellyt, joten.... olkaapa hyvä!

1167334.jpg

Nukkekodin malli on aivan omasta päästäni ja osat on sahattu 9mm vanerista. Aluksi koti piti koekasata ja mallailla eri tapettivaihtoehtoja huoneisiin. Huoneissa myös ensimmäisiä uunimallejani, jotka kaikki ovat päätyneet Bratzien taloon liian ison kokonsa vuoksi.

1167338.jpg

Sitten talo purettiin jälleen lähes atomeiksi ja aloitettiin seinien tapetointi. On muuten paljon näppärämpää kuin oikeiden huoneiden tapetointi 1:1 koossa :)

1167345.jpg

Monenmoisia väkerryksiä liittyi talon rakennusvaiheisiin. Tässä kotimme isot kirjat toimittavat erilaisten painojen virkaa. Piti saada kylppärin lattiakaakelit tiukasti kiinni sekä katon pyökkiviilupalat pysymään ojennuksessa.. Ja tietysti nämä kaikki samaan aikaan, kun yritin olla niin tehokas.

Vuosi sitten syntyi nukkekotirakentamisesa yhdessä päivässä aina paljon näkyvää. Nyt on talo pääpiirteissään valmis, silti sisustus- ja viimeistelytyöt jatkuvat varmasti vielä vuosia. Enää päivässä ei saa niin paljon näkyvää aikaiseksi, mutta jotain pientä uutta löytyy joka viikko!